Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a Dark Soulsba oltott Final Fantasy, és ez még nem minden

|

Végre kiderült, mikor fog megjelenni a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin.

Hirdetés

Eddig csak annyit tudtunk, hogy valamikor 2022-ben fog megjelenni a Stranger Of Paradise Final Fantasy Origin, vagyis az a soulslike játéka, ami az első Final Fantasy rész univerzumában játszódik, és amit cseppet sem mellékesen a Nioh szériáért is felelős Team Ninja szállítja nekünk. A csapatnak egyébként nem ez lesz a legelső próbálkozása a Final Fantasy franchise-on belül, hiszen ők készítették a Dissidia Final Fantasy NT-t és a Dissidia Final Fantasy: Opera Omniát is.

A Stranger Of Paradise Final Fantasy Origin teljesen újragondolja az eredeti Final Fantasy receptet, és egy soulslike mechanikákkal teletűzdelt, teljesen egyedi élményt ígér az első demó alapján. A játék a Tokyo Game Show 2021-et sem hagyta ki.

Hirdetés

Itt jelentették be például a pontos megjelenési dátumot. A Stranger Of Paradise Final Fantasy Origin 2022. március 18-án fog megjelenni PC-re (az Epic Games Store-ban), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Az előrendelés már most elkezdődött, és bedobtak még egy remek hírt: hamarosan újabb demóval készülnek a fejlesztők, melyben ezúttal már a multiplayert is ki fogjuk tudni próbálni.

Folyamatosan alakítanak egyébként a játékon a rajongói visszajelzések lapaján. Az például már a most közzétett új traileren is látszik, hogy megváltoztatták kicsit a főhős, Jack öltözékét annak érdekében, hogy jobban passzoljon a megszokott Final Fantasy fantasy stílushoz. 

A Trial Version 2 címet viselő második demóban egy Refrin Wetlands nevezetű új helyszínt ismerhetünk meg. Az esőerdős környezet merőben más képet fest, mint az első demó sötét kastélya. Az ígéretek szerint sokat fejlődött menet közben a harcrendszer, átalakult a nehézségi rendszer, gyúrtak a grafikán és a mesterséges intelligencián (ezek mind nagyon ráfértek a játékra), illetve bekerültek új "jobok", azaz "munkák" is. Nagyjából ezek felelnek meg a játékbéli kasztoknak - egyszerre kettő lehet beállítani, és egyetlen gombnyomással váltogathatunk közöttük.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)