Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a Dragon's Dogma: Dark Arisen

|

A Capcom bejelentette a Dragon's Dogma kiegészítőjének megjelenési dátumát, és részletezte annak tartalmát.

Hirdetés

A Dragon’s Dogma sok szerepjáték rajongót levett a lábáról hála grandiózus csatáinak és egyedi hangulatának. Nem is fogyott rosszul, érkezik is hozzá az első kiegészítés, ami a Dark Arisen nevet viseli. Természetesen az új kalandokat régi karakterünkkel is folytathatjuk, nem kell előröl kezdeni a szinteződést, sőt: külön előnyökkel jár, ha valaki magas szintű hősével vonul újra csatába.

Egy teljesen új földalatti birodalmat járhatunk be, ahol több mint 25 új ellenfél várja, hogy szétcsapjuk. Természetesen minden kaszt új képességeket tanulhat és több mint 100 új felszerelési tárgyból válogathat. Újra lesz miért több tíz órákat a fejlődésbe ölni. A Dragon's Dogma: Dark Arisen PS3-ra és Xbox 360-ra április 26-án jelenik meg itthon, és várhatóan 9000Ft környékén lesz megvásárolható. Aki megveszi a játékot, csak a vásárlásért kap majd csomagot, amiben 100,000 Rift kristály, végtelen számú Ferrystone és hat új ruha vár a gazdájára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)