Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a Halo Infinite második szezonja

|

Jelentős csúszást követően végre célegyenesben vannak a Halo Infinite többjátékos részét kibővítő tartalmak.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a történelem ismétli magát, mert ahogy a Halo Infinite gatyába rázásához, úgy a beharangozott szezonális tartalmak második adagjának elkészítéséhez is a tervezettnél több időre volt szüksége a 343 Industries csapatának. Ha viszont nem jön közbe semmi, akkor május 3-án rávetheti magát a decemberi megjelenés óta eltel hónapokban összezsugorodott közösség a Lone Wolves névre keresztelt szezon újdonságaira.

Eredetileg úgy volt, hogy egyszerre érkezik az új pályákkal, játékmódokkal és az átdolgozott battle pass-rendszerrel a kampányból sokak által hiányolt kooperatív opció is, ám a fejlesztők időközben jelezték, hogy ezzel a lehetőséggel csak később számoljunk, de még a harmadik szezon előtt.

Hirdetés

A Lone Wolves egyebek mellett két térképpel járul hozzá a játékélmény változatosabbá tételéhez: a Catalyst névvel illetett arénával a Big Team Battle módhoz tervezett harcteret, a Breakert állította párba a 343 Industries. Ami pedig a játékmódokat illeti, a King of the Hill variációjaként értelmezhető Land Grab, valamint az utolsó emberig vívott, mindenki mindenki ellen jellegű küzdelmeket ígérő Last Spartan Standing jelenti az újdonságot.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy elődjénél több testreszabhatósági opciót kínál a második szezon az ingyenes battle pass révén, míg a premium battle pass birtokában 1000 CR-re tehetünk szert, amiből aztán be is vásárolhatunk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Noha már csak egy szűk hónap hátra van a megjelenésig, semmi okunk sietni a Heroes of Reach battle passében foglalt tartalmak kimaxolásával, mert azokhoz a Lone Wolves érkezését követően is hozzáférünk. Mindössze annyit kell észben tartani, hogy egyszerre csak egy battle passben tudunk haladni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)