Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a konzolos Shadowrun gyűjtemény, a Game Pass-előfizetők járnak a legjobban

|

Tényleg konzolokra tart a Shadowrun Returns, a Shadowrun: Dragonfall és a Shadowrun: Hong Kong hármasát magában foglaló játékkollekció.

Hirdetés

Nem vár azzal a Harebrainded Schemes, sem pedig a tulajdonos és kiadó szerepét egyszerre betöltő Paradox Interactive, hogy betöltse a tízet a 2013-ban PC-re megjelent Shadowrun Returns, hanem már idén nyáron piacra dobják a szerepjáték konzolos kiadásait. És ha már itt tartanak, annak folytatásait is hasonló gondoskodásban részesítik. Erre egy korábbi szivárgásnak köszönhetően akár nagy összegben is fogadni mertünk volna, de mégiscsak jobb a hivatalos bejelentést olvasgatni.

Egyébiránt pedig az a tipp is helyesnek bizonyult, mely szerint nem külön-külön érkezik a Shadowrun Returns, a Shadowrun: Dragonfall és a Shadowrun: Hong Kong, hanem egybecsomagolva, Shadowrun Trilogy: Console Edition néven.

Hirdetés

A szóban forgó kiadás Nintendo Switchre, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re látogat el, méghozzá pontosan két hónap múlva, június 21-én. Ugyanekkor kerül be a Game Pass kínálatába is, ezért ha előfizetők vagytok, és kedvelitek a cyberpunk és fantasy elemeket vegyítő Shadowrun világát, vagy csak úgy általában az izometrikus nézetű, körökre osztott harcokkal, és nem kevés olvasnivalóval teli RPG-ket, akkor nem árt, ha addigra intéztek magatoknak pár szabadnapot.

Fontos tudni, hogy nem sima átiratokat tartalmaz a csomag, tehát túl azon, hogy kontrollerekhez igazították a vezérlést, a fejlesztők feltupírozták a látványt és a játékok teljesítményét is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)