Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a Total War: Warhammer 3, a Game Passbe is bekerül

|

A halasztás után végül kitűzte a Creative Assembly következő játéka megjelenési dátumát.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint még idén megjelent volna a Total War: Warhammer 3, azonban a fejlesztők úgy látták, több időre van szükségük, hogy méltó legyen a trilógia lezárása az eddigi részekhez, valamint a Total War és a Warhammer franchise-okhoz. Nem kell azonban nagyon sokat várnunk rá.

A csapat ma bejelentette, hogy 2022. február 17-ét jelölték meg megjelenési dátumként, és egyúttal azt is, hogy ezen a napon az Xbox Game Pass előfizetői további költségek nélkül vághatnak bele.

Hirdetés

Rob Bartholomew, a projekt vezetője elmondta, nagyon örülnek, hogy végre ki tudták jelölni a megjelenési dátumot, ahogy annak is, hogy a Káosz erőivel a lehető legtöbb játékos szembesülhet. Az előrendelők és azok, akik a megjelenés utáni első hétben döntenek a vásárlás mellett, ingyen megkapják az Ogre Kingdoms Race Packet, míg mindenki más később külön díj ellenében férhet majd hozzá. Ebben az ogrék mellett Greasus Goldtooth és Skrag the Slaughterer kap helyet, akik a kampányban válnak elérhetővé.

A játékot Steamen, az Epic Games Store-ban, a Microsoft Store-ban, vagy közvetlenül a Creative Assemblytől is meg lehet majd vásárolni, illetve megtalálható lesz a boltok polcain.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)