Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s változata

|

Az Uncharted 4-et és a The Lost Legacy-t is tartalmazó csomag PC-s dátumát az Epic Games árulta el.

Hirdetés

Már jó néhány hónapja gyönyörködhetnek a felújított Uncharted 4: A Thief's Endben és The Lost Legacyban a PlayStation 5-tel rendelkező játékosok, de a PC-seknek várniuk kell, hogy a Naughty Dog és az Iron Galaxy Studios a lehető legjobban tudja optimalizálni a játékokat, kiszűrhessék azokat a hibákat, amik miatt a PC-sek első Uncharted-élménye nem lenne ugyanolyan, mint a konzolosoké

A PlayStation számára fontos a platform, és ugyan a Horizon Zero Dawn döcögősen indult, azt is kijavították mostanra, a God of War portja meg szinte problémamentes volt.

Hirdetés

Korábban a Steam adatbázisában bukkantak rá egy a mostanitól eltérő megjelenési dátumra, de ennél hitelesebb és hihetőbb forrás az Epic Games blogja, ami 2022 közelgő PC-s újdonságait sorolja fel. Ebben az szerepel, hogy az Uncharted: Legacy of Thieves Collection 2022. június 20-án érkezik (két nappal a PC Building Simulator 2 előtt, de ez részletkérdés).

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Várhatóan az elérhető legmagasabb minőségben játszhatjuk majd a két legutóbbi Uncharted játékot. Csak remélni merjük, hogy az első három is érkezik majd idővel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)