Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott egy kultikus stratégiai játék régóta várt folytatása

|

Az őszi szezonban méreti meg magát a Kalypso Media gondozásában érkező Disciples: Liberation.

Hirdetés

Egyszerre szokta a rajongókat aggodalommal eltölteni és reménykedésre sarkallni, amikor hosszabb ideje tetszhalott állapotban lévő kedvenc sorozatuk feltámasztásáról hallanak. Vajon az új rész hű marad a korábbiakhoz? Nem lesznek túl markánsak az esetleges változtatások?

Hasonló gondolatokat ébresztett sokakban, amikor a Kalypso Media váratlanul bejelentette, hogy visszahozza a Disciples szériát, méghozzá a Forza Streetet jegyző Frima Studióval karöltve.

Hirdetés

Azzal mindenképp szükséges tisztában lennie minden érdeklődőnek, hogy a két cég együttműködésének  eredményeként létrejövő Disciples: Liberation máshova teszi a hangsúlyt, mint elődei, sokkal jobban kidomborodnak a szerepjátékos elemek, mint bármelyik korábbi részben.

Ennek pozitív hozadéka, hogy egyetlen végigjátszás akár 80 órára is nyúlhat, hiszen közben száznál is több küldetést teljesíthetünk. Ráadásul, ahogy az egy modern szemléletű RPG-től elvárható, a döntéseink következményeit is viselnünk kell, tehát amit teszünk, az akár dominóhatást is kiválthat, és így teljesen másként alakulhat a végjáték (meg az odáig vezető út), mintha más irányba indultunk volna (szó szerint és képletesen is).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha minden terv szerint alakul, akkor a Disciples: Liberation október 21-én jelenik meg PC-re (a Kalypso Media saját shopja mellet a Steamen és az Epic Games Store-ban is megvásárolhatjuk majd), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)