Hirdetés

Megjelent a Dead Block - Nyereményjáték 2. forduló

|

Ajtód előtt tülekednek az élőholtak, játssz velünk és nyerd meg a túlélésedet biztosító ajándékcsomagot!

Hirdetés

A mai naptól bárki megvásárolhatja az Xbox LIVE Marketplace-en a Digital Reality kiadásában megjelent agyvelőre éhes zombikban és humoros jelenetekben bővelkedő alkotást 800 MS pontért. Azok a játékosok, akik inkább a PlayStation 3 konzolt részesítik előnyben, két héttel később, július 20-tól kezdve próbálhatják meg hosszabb távon is életben tartani a zombiinváziónak kitett amerikai kisváros három túlélőjét. Egyedül, vagy osztott képernyős módban emelünk barikádokat, helyezünk el csapdákat stratégiailag fontos pontokon, hogy aztán rockzenével és különféle fegyverekkel szenderítsük a holtakat örök nyugalomra.



A Dead Block bemutatkozásának örömére hétfőn kezdődött nyereményjátékunkat nem rekesztjük be, hanem újabb lehetőséget kínálunk egy szerencsés játékosnak arra, hogy bezsebelje az exkluzív Dead Block ajándékcsomagot, amiből némi kotorászás után egy pólót (Stílusosan haljunk meg, ha elsöpör az áradat.), matricákat (Ragasszuk ki mindenhova, ahova nem szégyelljük!), egy stresszlabdát (Jól jön, ha le akarjuk vezetni a feszültséget, és nincs a közelben egyetlen zombi sem, akit csapdába csalva elintézhetnénk.), valamint Jack Foster munkavédelmi sisakját és bajszát (Nem kell költenünk a következő jelmezbálra.) halászhatjuk elő.



Míg első alkalommal szlogengyártás volt a részvétel feltétele, most feljebb csavartuk a nehézségi szintet. Ezúttal az indulhat a nyereményért, aki első körben csatlakozik a Dead Block Facebook csoportjához, majd zombinak, vagy a három főszereplő (kiscserkész, parkolóőr, építőmunkás) valamelyikének beöltözik, engedi magát lefotózni, a képet pedig feltölti a GameStar Facebook oldalára. Határidő hétfő déli 12 óra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)