Hirdetés

Megjelent a Deadlight PC-re, itt a Launch Trailer

|

A szimpatikus nevű fejlesztőcsapat egyedi játéka most már PC-n is elérhető.

Hirdetés

A Tequila Works műhelyében hegesztett Deadlight megjelenésekor Xbox-exkluzív címnek számított, de a készítők úgy döntöttek, PC-n is szerencsét próbálnak játékukkal.

A PC-s, egészen pontosan Steam-es debütálás örömére befutott a launch trailer, ami inkább egy videós artbookra hajaz, no de sebaj:

Úgy tűnik, a zombi téma még mindig nem unalmas fejlesztői körökben, de be kell vallanom, én egy kissé már belefáradtam a folyamatos menekülésbe és trancsírozásba. Ti hogy álltok a zombis játékokkal, kiegészítőkkel, tartalmakkal? Szerintetek lehet még újat mutatni a témában?

A Deadlight (gépigény itt) tehát megvásárolható a Steam-en, ezen a hétvégén 15%-os kedvezménnyel 11,99€ helyett 10,19€-ért, azaz kb. 2875Ft-ért. (Itt jegyezném meg, hogy a Left for Dead 2 ingyenesen kipróbálható, valamint szintén akciós áron szerezhető be).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)