Hirdetés

Megjelent a Destroy All Humans! remake demója

|

Ha szeretnétek kipróbálni az újjáalkotott alien akciójátékot, akkor itt az alkalom, legalábbis PC-n.

Hirdetés

Ha nagy rajongója voltál az eredetinek, vagy csak érdekesnek tűnik a koncepció, akkor mindenképp érdemes lesz ránézned a Destroy All Humans! remake demójára. A kipróbálható verzió a teljes játék első pályáját tartalmazza (ezt láthatjátok a lenti trailerben), és első körben kizárólag teheneket kell benne szétlőni. Idővel aztán csatlakoznak a zsaruk, majd a katonaság is.

Hirdetés

A kipróbálható verzió nem a leghosszabb játszható demó, amit életünkben láttunk, de az alapján már lehet egy elképzelésünk a játékmenet egészéről.

A Destroy All Humans! mellett egyébként a Desperados III is megkapta a maga demóját, mindkettő a GOG.comon érhető el. Egyelőre nincs szó PS4-es vagy Xbox One-os próbaverziókról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)