Hirdetés

Megjelent a dobozos Amnesia: The Dark Descent

|

A mindeddig csak letölthető formában létező horror hazánkban immáron dobozos kiadásban is beszerezhető.

Hirdetés

Aki már vette magának a fáradságot, és átlapozta a novemberi GameStar magazint, az tudhatja, hogy pokolian erős mezőnyben mérkőztek meg a játékok egymással. Közülük is csak kevesen kaptak akár megközelítőleg olyan kiváló értékelést, mint az Amnesia: The Dark Descent.



Képzeljétek el, hogy egy elhagyatott kastélyban tértek magatokhoz, s miközben kétségbeesetten próbáltok rájönni, mit kerestek a dohos, pókhálós falak között, neveteken kívül semmi másra nem emlékeztek. Ha ez nem lenne elég, akkor képzeljétek még azt is hozzá, hogy találtok egy levelet, amit Ti magatok hagytatok hátra üzenetként, melyből kiderül, hogy szándékosan okoztatok magatoknak amnéziát, és mielőbb el kellene pucolnotok onnan, ráadásul menekülés közben még el kellene nyisszantanotok valaki más életének fonalát. A hab a tortán, pontosabban a fájdalomtól vibráló sikoly az éjszakában nem más, mint egy megfoghatatlan, józan ésszel felfoghatatlan árny, ami benneteket üldöz. Egy olyan ellenfél, akit nem láttok, ám zsigereitekben érzitek jelenlétét, egy olyan ellenfél aki elől elfuthattok ugyan, de el nem rejtőzhettek. Szembe tudnátok szállni azzal, amit még megnevezni sem tudtok, aminek puszta gondolatától fagyos hideg rohan végig gerinceteken, kellemetlenül rándul össze minden izmotok, s szátok néma sikolyra nyílik? A téboly peremén egyensúlyozó elmével meddig vagytok képesek életben maradni?



Akkor sikerült igazán jól egy horror játék, ha nem csupán olcsó és hatásvadász ijesztgetésekkel próbálja ráhozni játékosára a frászt, hanem mindvégig rettegésben tartja, olyannyira, hogy már akkor is elmondhatatlan rémségeket képzel a sötét sarkokba, ha épp egy kivételesen nyugodt és biztonságos helyre jutott. Az Amnesia: The Dark Descent minderre képes, és legnagyobb örömünkre most már dobozos formában is a CNG Hungary jóvoltából, ami mától megvásárolható a hazai kereskedésekben.
Csak nem ijedtek meg egy játéktól? Bizonyítsátok be, hogy van elég vér a pucátokban, próbáljátok meg túlélni a rémálmot, amit a Brennenburg kastély tartogat számotokra.
Az angol nyelvű játék 5990 forintos áron kapható az 576 KByte, CD Galaxis, MediaMarkt és Auchan áruházakban. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)