Hirdetés

Megjelent a Hitman 3 a Steamen, de a játékosok nagyon nem örülnek

|

Rengeteg panasz érkezik a játékra az ára és egyéb problémái miatt.

Hirdetés

Mióta az IO Interactive és a Square Enix útjai különváltak, a fejlesztőcsapat maga gondozza a játékait, de ez nem megy mindig zökkenőmentesen: a Hitman GOG-os változatának megjelenésekor abból volt felhördülés, hogy a játék online kapcsolatot igényel, és ezt sokan másolásvédelemnek értelmezték, de problémát okozott az is, hogy az Epic Games Store-exkluzívként debütáló Hitman 3-ba a játékosok nem tudták átvinni addig elért eredményeiket.

Most megjött a steames változat, és nincs vele minden rendben.

Hirdetés

Többen azt sérelmezik, hogy egy évvel az EGS-es változat megjelenése után még mindig teljes árat kérnek érte - úgy gondolják, ha már ennyit vártak a steames megjelenésre, megérdemelnének némi kompenzációt, pláne úgy, hogy korábban volt már lényegesen olcsóbb egy-egy leárazás során. 

Zavart okoz az is, hogy számos különböző kiadás elérhető, de nem könnyű kisilabizálni, melyik pontosan mit kínál. Szintén sokan sérelmezik, hogy egyes extrák csak a steames kiadásban találhatók meg, köztük a korábban PlayStation-exkluzív VR-mód, ami ráadásul nem is hozza az elvárt szintet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Biztos, hogy az IO Interactive kezd majd valamit a panaszokkal, korábban sem söpörték azokat félre. Aki még nem próbálta az újabb Hitman játékokat, annak egyébként is az Xbox Game Pass felé érdemes venni az irányt, ugyanis bekerült a teljes trilógia, ennél olcsóbban nem lehet kipörgetni őket.

A Hitman 3 az év folyamán számos tartalommal bővül még, ezekről a linken tudhattok meg többet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)