Hirdetés

Megjelent a legendás MicroProse hidegháborús stratégiai játéka

|

A Regiments fejlesztői összemossák a klasszikus wargame-ek és a pörgős RTS-ek legjobb részeit egy sztoriorientált, történelmi eseményekre támaszkodó játékban.

Hirdetés

A Regiments annak a MicroProse-nak az új projektje, amely hajdanán olyan címek útját egyengette a siker felé, mint az első két Sid Meier's Civilization, a Sid Meier's Pirates! és az X-COM: UFO Defense. A srácok nem újak a szakmában, így pontosan tudták, hogy mire kell figyelniük. Amikor leültek, hogy összerakjanak egy modern RTS-t, akkor hoztak egy kemény döntést: kivágták a többszereplős lehetőséget, és csak az egyjátékos élményére, vagyis a kampányra koncentráltak.

A MicroProse és partnere, a Bird's Eye Games felépített egy Wargame/RTS keveréket multis lehetőségek nélkül: napokon át tartó csatákat vívhatunk egy elképzelt, múltbeli konfliktusban, a hidegháború alatt rendszeresített eszközökkel, miközben az eseményeket valós történelmi pillanatok befolyásolják.

Hirdetés

A kampány során mindennap taktikai döntések tucatjait kell meghoznunk, az elhúzódó harcok pedig tele vannak hibalehetőségekkel, ugyanakkor bravúros taktikai manőverekkel a legnagyobb slamasztikából is kimenekülhetünk. Ami a tartalmat illeti, kapunk egy 7 misszióból álló kampányt és négy skirmish játékmódot, melyeket 19 különböző csatatéren élvezhetünk.

A Regiments augusztus 16-ától elérhető, és jelenleg akciós áron húzható be Steamen. Ha szeretitek a háborús RTS-eket, akkor ne hagyjátok ki a lehetőséget.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)