Hirdetés

Megjelent a Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief Nintendo DS-re

|

Előzetesen már hírt adtunk arról, hogy a Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief videojáték február elején megjelenik Nintendo DS-re, most eljött az idő!

Hirdetés

Az Activision és a 20th Century Fox január 11-én jelentették be, hogy  a  Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief (nálunk Percy Jackson és az olimposziak) című könyv és film alapján készült játék február 9-én debütál Nintendo DS-re, így kicsit megkésve a mai naptól már megvásárolható, de egyelőre kizárólag Észak-Amerikában.  

A történet szerint egy modern világba csöppenünk bele, ahol mind a tizenkét görög isten él és virul az Olümposzi hegy legtetején és főhősünk Percy Jackson- aki mellesleg Poszeidon fia- meg lesz gyanusítva Zeusz által, hogy ellopta tőle a villámját, ami egyébként a világ legerősebb fegyvere. Percynek bizonyítania kell ártatlanságát, megtalálni az igazi tolvajt, megmenteni az édesanyját és el kell kerülnie a háborút az istenek között.

Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief játékban a gamerek végigutazzák Amerikát, hogy megtalálják Zeus villámját, miközben összegyűjtik a legjobb harcos csapatot, hogy megmérkőzzenek szemtől-szemben a könyörtelen ellenséggel.

Percy-hez csatlakoznak a barátai, Annabeth, Grover és még sok  más szövetséges, mindegyikük isteni képességekkel, és tökéletes harci képességekkel van felruházva. A túlélés kulcsa az, hogy nem mindegy, melyik szövetségesünket küldjük harcba, hanem meg kell találnunk a tökéletes „kombinációt” a csata megnyeréséhez.

Maga a szoftver $29,99, ami igazán jó árnak mondható.Egy szónak is száz a vége, igen izgalmas játék elébe nézhetünk, igaz nekünk még egy kicsit várnunk kell, de az előrejelzések alapján érdemes lesz türelmesnek lenni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)