Hirdetés

Megjelent a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy Mac-re

|

Tíz évet kellett várni rá, de megértük: minden idők egyik legkiválóbb Star Wars-os játéka már az Apple gépek felhaszálóit is boldogítja.

Hirdetés

Jobb későn mint soha, tartja a mondás, ami a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy esetében mindenképp megállja helyét.

2003 szeptemberében jelent meg a Jedi Knight sorozat harmadik teljes értékű része (ha nem számítjuk a mindent elindító Star Wars: Dark Forces-t), melyet mindezidáig csak és kizárólag a PC-s játékosok élvezhettek. A TPS nézetből játszható akciójáték nem csak remek története és izgalmas játékmenete, de komoly ügyességet igénylő, rengeteg lehetőséget nyújtó többjátékos módja miatt is legendássá vált. Aki kedvet kapott a nosztalgiázáshoz és OS X fut a számítógépén, legegyszerűbben a Mac App Store-ból szerezheti be, mindössze 8.99 euróért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)