Hirdetés

Megjelent a Swords képregény várva várt első része!

|

Korábban már hírt adtunk a hazai készítésű fantasy képregényről, ami több formában is beszerezhető lesz. A cikk óta sok új fejlemény történt, amit most szeretnénk veletek is megosztani.

Hirdetés

Az egyik legfontosabb, hogy az első résszel egy időben elindult a képregény weboldala is, ahol számtalan érdekes információ tekinthető meg a képregénnyel kapcsolatban. Az olvasóknak lehetőségük nyílik arra, hogy a szereplők folyamatosan bővülő köréről és egyéb teremtményekről plusz információkat szerezzenek be, vagy akár a képregénnyel kapcsolatos videókba - így készült kis filmekbe és az új részek előzeteseibe - nyerjenek betekintést.



Ezenfelül belelapozhattok a képregénybe is, ahol betekintést nyertek a klasszikus füzeteket idéző tetszetős képi világba és a fordulatos történet soraiba.
Az oldalon folyamatosan bővülni fognak a funkciók, még idén megjelenik az iPad és iPhone alkalmazás is, kicsivel később pedig Androidos készülékek tulajdonosai is élvezhetik a kalandokat.
És ami sokaknak fontos információ, főleg a gyűjtőknek, hogy a képregény nyomtatott formában is beszerezhető, egyelőre kizárólag az 576 KByte és a Libri üzleteiben.

Kívül


Akad itt tehát minden, ami szép és jó, most már csak abban kell bízzunk, hogy idehaza is lesz akkora érdeklődés, hogy tovább tudjon élni és létezni ez a nem mindennapi alkotás.
A GameStar minden téren támogatni fogja a képregényt, így az új részekről valamint a fontosabb történésekről rendszeresen beszámolunk.



Amíg megemésztitek az örömhírt, megismerkedtek a Swords hivatalos oldalával, valamint belelapoztok a képregénybe, egy izgalmas nyereményjátékot készítünk elő számotokra, melynek végén közületek harmincan visznek haza valamilyen ajándékot. A részletekkel délután jelentkezünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)