Hirdetés

Megjelent a The Lord of the Rings - Total War, a Rome újrakevert változatának legmenőbb modja

|

Ez a Total War rajongói munka hosszú órákat ígér Középfölde háborúiban.

Hirdetés

A Rome: Total War Remastered végre visszaadta az alkotói hatalmat a modderek kezébe. Mivel az elmúlt évek Total War játékaival nem lehetett ügyeskedni, így a digitális művészek vászon nélkül maradtak. A Rome újrakeverése változtatott ezen.

A Rome Remastered lehetővé teszi, hogy a modderek újra felépíthessenek teljesen új kampányokat, térképeket és egységeket, ennek hála pedig megszülethetett a The Lord of the Rings - Total War. A gyakorlatilag kiegészítőnek is beillő mod elhozza Középfölde egészét, amit aztán meghódíthatunk Entekkel, sasokkal, olifántokkal és sok minden mással. A játékélmény maradt a régi, csak a körítés változott Tolkien klasszikusának fényében.

Hirdetés

Nézzétek meg videón a várható élményt:

Akit érdekel a csomag, az a ModDB-n keresztül letöltheti azt. Nyilván a Gyűrűk Ura hadjárat elindításához szükségetek lesz egy eredeti példányra a Rome: Total War Remasteredből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)