Hirdetés

Megjelent egy újabb youtuber-szimulátor

|

Vannak benne olyan ismert tartalomgyártók is, mint PewDiePie.

Hirdetés

2016-ban érkezett a Youtubers Life, amelynek koncepciója egyszerű volt: egy kis szobából indulva, a totál ismeretlen karakterünket irányítva próbálhattunk meg a világ legnépszerűbb youtuberévé válni, miközben oda kellett figyelnünk a tanulmányainkra és az anyagiakra is. Az animációs filmekre hajazó grafikájú szimulátor megtalálta a maga táborát, így most öt évvel később megérkezett a folytatás, a Youtubers Life 2, ami igyekszik új szintre emelni az élményt.

Hirdetés

A második rész lényegében ugyanazt kínálja, mint az első, csak mindenből többet. Létrehozhatjuk a saját csatornánkat, kiválaszthatjuk a megfelelő tartalmat rá, testreszabhatunk mindent, fejlődhetünk, meglovagolhatjuk a trendeket és feliratkozókat szerezhetünk dögivel. Találkozhatunk olyan híres youtuberekkel, mint PewDiePie, Rubius, InoxTag, GermanLetsPlay, LaurenzSide, WillyRex és Crainer, ráadásul felfedezhetjük a város, NewTube City minden szegletét.

A fejlesztők szerint új játékmód, helyszínek, tartalmak, opciók, funkciók és küldetések várják a játékosokat, bár a Steam népe nincs elájulva ettől, egyelőre vegyesek az értékelések.

A Youtubers Life 2 már elérhető PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)