Hirdetés

Megjelent az Assassin’s Creed: Valhalla Discovery Tour játékmódja

|

A különálló címként is megvásárolható Discovery Tour: Viking Age felrázza az eddigi receptet.

Hirdetés

A 2017-es Assassin's Creed: Origins sikerrel lehelt új életet a Ubisoft 2007 óta bővülő szériájába azzal, hogy egy sokadik akció-kaland helyett szerepjátékos formában tálalta az asszaszinok és a templomosok évezredes rivalizálásának előzményét.

Az Origins egyik népszerű újdonsága a Discovery Tour nevű oktató üzemmód volt, ahol múzeumként járhattuk be a játék világát, rengeteget tanulva az ókori Egyiptomról. A siker miatt aztán a 2018-as Odysseyből sem maradt ki a lehetőség, most pedig végre a tavaly megjelent Valhallához is befutott.

Hirdetés

A játékmód ezúttal az Assassin's Creed Discovery Tour: Viking Age nevet kapta, a széria történetében először pedig önálló címként is megvásárolhatjuk. A 20 dolláros ajánlatra egyelőre csak PC-n csaphatunk le, méghozzá a Ubisoft Connecten és az Epic Games Store-ban. A kiadó ígérete szerint viszont valamikor 2022-ben a konzolokon és a felhős szolgáltatásokban (Stadia, Luna) is elérhetővé válik.

Az Assassin's Creed: Valhalla birtokosai természetesen a megszokott formában, vagyis ingyenes DLC-ként juthatnak hozzá a kiegészítőhöz. A vikinges felfedezést izgalmassá teszi, hogy ezúttal nem az Originsben látott passzív szemlélődés, vagy az Odyssey beszélgetős túravezetései köszönnek vissza, mivel 8 narratív küldetést kapunk, melyekben viking és angolszász karakterek bőrébe bújhatunk.

"Ez az elbeszélés végigvezeti a játékosokat Norvégia havas földjein, Anglia gyönyörű tájain, valamint Jotunheim és Asgard mitikus birodalmaiban."

- kommentálta a rajtot a Ubisoft. Az új Discovery Tour történészek, régészek és tudósok bevonásával készült olyan témák feldolgozásával, mint a 9. század háborúi, politikája, mindennapi élete és legendái, így talán nem kell attól tartani, hogy az új megközelítés túlzottan felvizezi az ismeretterjesztő faktort.

A történelem szerelmeseinek tehát itt a remek alkalom, hogy újabb néhány órát toljanak az Assassin's Creed: Valhallába, de később sem fogunk unatkozni, hiszen rengeteg tartalommal bővül még a játék.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)