Hirdetés

Megjelent egy Elden Ring mod, ami könnyít a játékon, meg válaszul egy másik, ami tovább nehezíti

|

Örülhetnek azok is, akik túl könnyűnek találták az Elden Ringet, és azok is, akik lekaparták nehézsége miatt az arcukat.

Hirdetés

Szerkesztőségen belül sincs egyetértés abban, hogy az Elden Ringbe és társaiba kell-e nehézségi szint, vagy legalább egy könnyített mód azoknak, akiket érdekel a világ, de nem hajlandóak órákon át ugyanannál az egy bossnál izzadni. Tény, hogy a FromSoftware játékait nem a történet miatt érdemes játszani, de mi van azokkal, akiknek csak pont egy kicsi segítség kellene a sikerhez.

Nos, ha PC-n játszanak, letölthetik például az Easy Mode for Elden Ring modot, ami a kapott sebzést 50%-kal csökkenti, a játékos erejét 25%-kal növeli, a rúnagyűjtést pedig jelentősen megkönnyíti, 10-es szorzót ad ehhez. Telepítés előtt érdemes offline módra váltani.

Hirdetés

Erre (meg a többi könnyítő modra) válaszul érkezett a Prepare To Die (Hard Mode) mod, ami pont az ellenkező hatást éri el: az ellenfelek sebzését, védekezését és ellenállását New Game+-os szintre dobja, érzékelésüket megnöveli, hogy a játékost messzebbről hallják és lássák. Emellett szélesebbé teszi a FoV-ot, és kizárólag a katedrálisokba és templomokba enged warpolni.

Szerintünk egyébként ilyen lett a játék:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)