Hirdetés

Megjelent egy Tomb Raider-gyűjtemény, és most egy darabig nagyon olcsó

|

Ha szeretnétek egyben megszerezni a legutóbbi trilógia részeit, csapjatok le rá még az áremelkedés előtt!

Hirdetés

Ma este, a Square Enix Presents előadás keretében biztosan szó esik majd arról, mire készül még a kiadó a Tomb Raider 25. évfordulója alkalmából. Február elején jelentették be, hogy az ünneplés egész évben tart, folyamatosan jönnek újabb bejelentések, a Square Enix London pedig a Tomb Raider Reloaded című free-to-play mobiljátékon dolgozik, ami egyékbént egyes régiókban épp a napokban vált elérhetővé teszt jelleggel.

Ma, különösebb hírverés nélkül élesedett a Tomb Raider Definitive Survivor Trilogy is a PlayStation Store-ban és az Xbox Store-ban.

Hirdetés

A csomag a 2016-os játék Definitive Edition, a Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration, valamint a Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition kiadását tartalmazza, és két héten át, egész pontosan április 2-ig 60%-os kedvezmény vonatkozik rá. A magyar adatlap a PS Store-ban még nem éles, de a Microsoft oldalán már igen: ott 17000 Ft-ról 6800 Ft-ra van leárazva a gyűjtemény.

A játékok ugyan játszhatók PlayStation 5-ön és Xbox Series konzolokon, de egyelőre nem jelentettek be olyan frissítést, ami kihasználja az erősebb gépek képességeit. Talán majd ma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)