Hirdetés

Megjelent végre a Fuse első trailere

|

Az egykor még Overstrike néven ismert játék első előzetesét mától lehet megtekinteni teljes pompájában.

Hirdetés

Pár nappal korábbra igérték, de jobb később, mint soha, ahogy a mondás is tartja.

A Fuse leginkább a csapatjátékra épít. Egyszerre legfeljebb négyen lehetünk egy alakulat tagjai, fegyvereink pedig közel sem lesznek szokványosak. Olyan még nem létező, vagy kifejlesztés alatt lévő brutális és halálos arzenálról van szó, aminek darabjaival a fizika, a biológia és a kémia törvényszerűségeit felhasználva szaggathatjuk cafatokra az ellenfeleket. Az ezen fegyverek kifejlesztéséhez szükséges, jelenleg a katonaság birtokában lévő földönkívül anyag neve Fuse. Az anyagot a Raven nevű cég is szeretné megszerzni magának, nekünk pedig ez ellen kell cselekednünk valamit. A játék 2013 márciusában érkezik Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)