Hirdetés

Megjelent végre a PlayerUnknown's Battlegrounds, rengeteg a változás

|

Kilenc hónapnyi Early Access után ma hivatalosan is elrajtolt a PlayerUnknown's Battlegrounds, ami rengeteg újítással várja az új és visszatérő játékosokat.

Hirdetés

Egy 12,6 GB-os frissítéssel és több órányi leállással hivatalosan is elbúcsúztatta az Early Accesst a PlayerUnknown's Battlegrounds PC-s változata, amelynek újításait már néhány hete próbálgathatják azok, akik telepíteték a tesztelésre szánt klienst. 

Hirdetés

Az első szembetűnő változást az új játéktér, Miramar jelenti majd, amit most nagyobb eséllyel dobhat be a játék, mint a korai hozzáférés alatt elérhető Erangelt, úgyhogy jobb, ha mindenki hozzászokik. Emellett bekerült a vaulting rendszer, aminek köszönhetően egész új helyekről is érkezhet egy ellenfél, de legalább azok is ki tudnak majd ugrani az ablakon, akiknek eddig nem ment a crouch-jump. Bekerült továbbá egy 3D replay-rendszer, amivel nemcsak visszanézhetjük a legdurvább pillanatokat, de remek montázsokat is készíthetünk.

Az optimalizálatlansága miatt sokat kritizált PUBG ezen a téren is rengeteget fejlődött, a játékosok hatalmas teljesítménybeli ugrásokról számoltak be, kevesebb az fps drop, gyorsabban betöltenek a textúrák, és a korábban lagos részeken is dinamikusabb a játék. Az új pálya exkluzív fegyvereket és járműveket kapott, dolgoztak a kezelőfelületen, javítottak a hangokon, és rengeteg bugot is kigyomláltak. További nagyon fontos változás a fegyverek viselkedésének átalakítása: az általános balance mellett a ballisztikát is teljesen átdolgozták, így a tapasztalt játékosoknak is idő lesz, amíg beleszoknak az új rendszerbe. Ha szeretnétek többet tudni a változásokról, olvassátok el a hivatalos patch notes-ot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)