Hirdetés

Alaposan gatyába rázták az Apex Legendset, itt a next gen kiadás

|

Az új generációs Apex Legends verziók a Warriors Collection eseménnyel együtt érkezetek, így mindenkinek érdemes lehet visszanéznie a lövöldébe.

Hirdetés

A PlayStation 5 és Xbox Series X/S tulajdonosok végre megkapták a natív Apex Legends klienseiket. Az új változatnak köszönhetően már a next-gen konzolos tábor is lövöldözhet 4K-ban, HDR támogatással és 60 fpssel. A csomaggal nagyobb felbontású pályák és emelt grafikai részletesség is jött.

A Respawn Entertainemnt hozzátette, hogy a jövőben terveznek egy 120fps-es opciót és több vizuális és audiófejlesztést is beépíteni majd a PS5-öt érintő adaptív ravaszokkal együtt.

Hirdetés

Az új generációs változatok a The Warriors Collection eseménnyel együtt érkeztek, ami 24 tematikus kozmetikai szettet adott hozzá a játék felhozatalához. Aki összegyűjti mind a 24 szerelést, az megkapja Crypto új heirloomját is, a Biwon Blade-et.

Akit érdekel a teljes frissítési jegyzék, az itt megtalálja azt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)