Hirdetés

Megjött a Battlefield 2042 első szezonos tervezete, sovány év vár a katonákra

|

A Battlefield 2042 megmaradt rajongói kevés újdonságra számíthatnak, de még így is többet kapnak majd, mint tavaly.

Hirdetés

A Battlefield 2042 a megjelenése óta küzd a saját identitásával. A széria keményvonalas rajongói gyűlölik a DICE által kiszabott új irányt, azok az ifjak pedig, akiket pedig be akartak vonzani, valószínűleg már rég Valorantban üvöltöznek a csapattársaikkal.

Rengeteg hiányossága és hibája van a játéknak, és ugyan a DICE lassacskán kezdi helyre tenni azt, a javítások túl későn, túl lassan, és túl kis adagokban jönnek.

Hirdetés

A fejlesztők tegnap este végre bejelentették a Season 1 indulásának dátumát, és kilistáztak mindent, amivel az új szezonra készülnek. Ugyan a blog alapján úgy tűnhet, hogy rengeteg dolog érkezik, valójában csak egy új térképre, egy új Specalistre és pár új fegyverre számíthatunk.

A motorháztető alatt persze sok minden változni fog: 64-re vágják az eredetileg 128 fősre tervezett Breakthrough módot, helyrerakják az animációkat, átalakítanak két nagy pályát, és még a szinkront is átdolgozzák egyes karaktereknél.

Néhány Specialist esetében még a vizuális dizájnjukon is változtatnak:

A kérdés itt az, hogy ez elég lesz-e a rajongók visszacsalogatására. Tekintettel a ténylegesen új tartalmak mennyiségére, mi erősen kételkedünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)