Hirdetés

Megjött a Diablo Immortal első nagy frissítése, a játékosok nincsenek elájulva

|

Ha több Diablo Immortalra vágysz, akkor nem fogsz unatkozni, de aki nagy változásokban reménykedett, az bizony csalódni fog.

Hirdetés

A Diablo Immortal fejlesztői jelentkeztek egy új blogposzttal, amiben elmesélték a játék első nagyobb frissítésének részleteit. Első körben nyilván az új battle passen volt a fókusz, aminek fizetős és fizetősebb változatai különböző extrákat biztosítanak majd a vásárlóknak minden egyes szinten.

Az ingyenes sáv is frissült, így senki sem marad jutalom nélkül, de aki F2P-ben játssza a Blizzard új ARPG-jét, annak továbbra sem lesz egyszerű a sorsa.

Hirdetés

Ami a ténylegesen játszható tartalmakat illeti, ott nincs nagy változás. Érkezik egy új raid boss, Vitaath, the Shivering Death, akit bőséges zsákmány reményében lehet majd lemészárolni. Az új szörnyeteg mellé egy új eseményt is kapunk Hungering Moon néven, utóbbi július 15. és 18. között pörög majd, és extra jutalmakat kínál a kalandozóknak.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Blizzard persze egyáltalán nem reagált a monetizációs rendszereket kritizáló videókra és cikkekre, de változásokat azért ígért:

"Rengeteg visszajelzést és javaslatot gyűjtöttünk be a játék indulása óta, és alig várjuk, hogy megoszthassuk veletek az azok nyomán készült jövőbeli terveinket."

A közösséget ez cseppet sem meglepő módon kevéssé érdekli. Senkit sem nyűgöz le egy új bérlet és egy boss, és sokan azzal érvelnek, hogy még a legádázabb P2W játékok is odafigyelnek arra, hogy legalább bőséges tartalmat szállítsanak le a pénzért cserébe. Ez itt most láthatóan el fog maradni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)