Hirdetés

Megjött a Godfall intrója, kiderült, hogy mi lesz a különleges kiadásban

|

Egy látványos és akciódús CGI videó mesél a történetről és a főszereplőkről.

Hirdetés

Eddig csak nagyon csinos, játékmenetet bemutató anyagokat láttunk a Godfallból, így kisebb meglepetésként ért minket, hogy a kaszabolós PlayStation 5 nyitócímnek bizony komoly története is van. A CGI intró alapján ráadásul egy kifejezetten drámai konfliktus áll az események középpontjában, ami bőven elég motivációt adhat a legerősebb fegyverek és páncélok megszerzéséhez.

Hirdetés

Nem csodálnánk, ha valaki Silvermane és Macros csatája láttán rácsapna az előrendelés gombjára, de várni kell még ezzel egy kicsit, egyelőre csak a konzolokat és a kiegészítőket lehet lefoglalni itthonról.

A Godfallból lesz egy alap kiadás (80 euró), egy Digital Deluxe kiadás (100 euró), ami tartalmazza majd az első kiegészítőt, és egy Ascended kiadás (110 euró), melyben szintén benne lesz az első kiegészítő, de megtoldják egy rakat aranyszínű páncél- és fegyverkinézettel, és egy egyedi többjátékos titulussal.

A PC-s verzió már 2020. november 12-én elérhető lesz, de mivel hozzánk pár nappal később ér ide a PlayStation 5, Európában a játék is csak november 19-én jelenik meg a platformra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)