Hirdetés

Megjött a Sea of Thieves 2022-es ütemterve, rengeteg tartalommal bővül a játék

|

A Rare új titkokkal és kalandokkal készül, de lesz mód, aminek búcsút kell intenünk.

Hirdetés

A Sea of Thieves 2018-as megjelenése óta rengeteget növekedett. Számtalan jobbnál jobb tartalmi csomag érkezett hozzá, melyek az alapoktól formálták át a játékélményt és jócskán kibővítették a kirablásra váró világ határait. A diadalmenet idén sem lassul, bár a fejlődésnek ezúttal ára is lesz.

A 2022-es tervezet bemutatójában a fejlesztők elárulták, hogy bár jócskán kárpótolnak majd minket, de ki fogják venni az Arena módot.

Hirdetés

Amit viszont helyette kapunk, azok Adventure névre hallgató, narratív központú missziók, melyek a szezonok fontosabb pontjain mind belefolynak majd egy-egy nagyobb sztorivonalba. A fejlesztők elmondása szerint a közösség döntései nagyban befolyásolják majd a történetek alakulását, de hogy ez mit is jelent, azt még nem tudjuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az biztosnak tűnik, hogy havonta kapunk majd egy kéthetes Adventure-t, a szünetben pedig Mysteries névre hallgató titkokat is fel kell göngyölítenünk. Ezekből is kapunk majd újakat minden nagyobb frissítésnél, de a megfejtéseket a játékon belül és kívül is keresnünk kell majd, mivel a Rare a tervek szerint ARG-ket is be fog indítani az adott titkokhoz.

Nagyon úgy néz ki, hogy a PvP-ről a PvE-re fogja helyezni a hangsúlyt idén a Rare. Biztos lesznek, akiket ez zavarni fog, de mi alig várjuk a barátságos kalandozást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)