Hirdetés

Megjött az Age of Empires IV utolsó előzetese, hamarosan indul a hadjárat

|

Az Xbox Game Studios és a Relic Entertainment összedobott egy nagyon hangulatos trailert a megjelenés hetére.

Hirdetés

Már csak kettőt kell aludni addig, amíg megnyomhatjuk az indítás gombot az Age of Empires IV-ben. A megjelenés közelségére való tekintettel a Microsoft közzétette a játék utolsó előzetesét, ami leginkább csak kedvcsinálóként szolgál.

Alapvetően jobban szeretjük azokat a megjelenési előzeteseket, melyek ténylegesen megpróbálják összefoglalni a játékmenet lényegét, de azért egy-egy efféle felvezetőt sem vetünk meg.

Hirdetés

Mivel mostanra valószínűleg úgyis elolvastátok az Age of Empires IV tesztünket, és már megnéztetek a játékról minden egyes videót, így a mechanikákkal kapcsolatban már biztosan képben vagytok.

Itt az ideje ráhangolódni a háborúra magára:

Az Age of Empires IV 2021. október 28-án érkezik PC-re. Mielőtt rácsapnátok a vásárlás gombra, azért érdemes lesz átfutni a gépigényt is, nehogy kellemetlen meglepetés fogadjon a telepítés után.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)