Hirdetés

Megjött az előétel - Darkness II demó és videó

|

A várakozásoknak lassan vége és érkezik a Darkness II.

Hirdetés

A 2K démonokkal töltött hamburgere lassan, de biztosan kúszik a játékipar gyorséttermének étlapjára. A főhős továbbra is a "Sötét Hercege" alias Jackie Estacado lesz, aki garantáltan nem fog spórolni a démoni trükkökkel a második részben sem. A PC-sek talán észrevették, hogy tegnap óta letölthető a The Darkness 2 demója - kvázi étvágygerjesztője - a Steam-en.

Ha ez sem lenne elég, idő közben felkerült a játék launch videója is magyar felirattal, aminek megértése így egy magyar gamernek sem lesz nehézkes. A teljes játék február 10-én érkezik Playstation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re. Addig is jó étvágyat a demóhoz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)