Hirdetés

Megjött az F1 2021 portugál Grand Prix pályája, két másik követi hamarosan

|

Akik pörgetik a szimulátor karrier módját, azok hamarosan a valóságban következő versenypályákon találhatják magukat.

Hirdetés

Hétfőn érkezett egy frissítés az F1 2021-hez, ami sok más mellett tartalmazta a Algarve International Circuitot. Ez a pálya egy régi adóssága volt a Codemastersnek: a fejlesztők általában igyekeznek hozni azokat a pályákat, amiken a valódi pilóták pörgetik a köreiket, de az Algarve pályával megcsúsztak, és nem tudták összehozni azt a júliusi indulásra.

Aki a karrier módban akar belefutni a helyszínbe, annak újra kell kezdenie az egész szezont, vagy megvárnia a jövő évi szezont.

Hirdetés

A következő két helyszínnel már szerencsésebb a helyzet. Imola még októberben befut, azt pedig a Jeddah Street Circuit követi majd, így a virtuális pilóták a valódi versenyzőkkel együtt kezdhetik majd felgyűrni az említett aszfaltcsíkokat.

A hétfői frissítés egyébként az új pályán túl elhozta az Aston Martin safety carokat is, melyek egészen eddig még Mercedes AMG GT R-ok voltak, függetlenül attól, hogy a Mercedes már rég kiszállt az F1 szponzorációjából a valóságban. Legalább most már ezt a bakit is sikerült kikalapálni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)