Hirdetés

Megjött az Outriders legfontosabb javítása

|

Ha minden jól megy, akkor a jövőben senki sem fogja elveszíteni a kemény munkával összeszedett cuccait.

Hirdetés

Az Outriders játékosai egyelőre nagy lelkesedéssel pörgetik a kooperatív lövölde tartalmait, de akadt egy komoly bug, ami félelemmel töltötte el még a legádázabb kincsvadászok szíveit is. Egyesek azt jelentették, hogy egy-egy kliensoldali összeomlást követően elvesztették az összes felszerelésüket. Egy looter-shooterben, ahol a cél a minél jobb cuccok begyűjtése, ez egy nagyon komoly gond. A Square Enix és a People Can Fly rá is repült a hiba kijavítására.

Hirdetés

A problémát megoldó tapasz időközben meg is érkezett. Ez a javítócsomag elvileg helyreteszi a dolgot, de a Square azért felhívta a közösség figyelmét egy-két apróságra: a telepítés után könnyen lehet, hogy a kliens furán indul,  nehezen csatlakozik a szerverre, és betöltést követően üres inventoryval fogad. Ez mind teljesen normális és a folyamat része. A fejlesztők azt javasolják, hogy ilyenkor lépjünk ki, várjunk pár percet, majd indítsuk újra a klienst. Ezt követően minden a helyére kerül majd.

A fejlesztők a következő napokban figyelemmel fogják követni a tapasz hatékonyságát, és ha minden rendben lesz, akkor a jövő héten nekiülnek a bug következtében eltűnt cuccok visszaszolgáltatásának. Kis türelem, és mindenki visszakap majd mindent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)