Hirdetés

Megjött az újabb PS Vita reklám - videó

|

A japánok egy percet sem pihennek, máris jön a második Vita reklám, amelyben már maga a termék is megjelenik. És persze életérzés dögivel.

Hirdetés

 

Korábban a PlayStation Vita európai bemutatójáról és az első japán reklámfilmről is beszámoltunk, hiszen folyamatosan figyelemmel követjük a Sony új handheld üdvöskéjének születését (dec 17. Japánban). Nem is kellett sokat várni, megérkezett a második reklám is, ahol a Vita fizikai valójában is megjelent a nagyérdemű előtt.

A teaser reklámban nem értettük, hogy miért biciklizik gőzerővel a japán fiatalember, most már kiderült: neki már van PlayStation Vita a kis zsebében, ezt mutogatja az utca emberének büszkén. Mindenki örül, tapsol, ujjong - a Vita pedig jól néz ki, fut rajta az Uncharted, szem nem marad szárazon. Íme a reklám, és egy verkfilm is a végére, hogy érezzük a törődést. Nektek átjött?

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)