Hirdetés

Megjött Jack Sparrow kapitány, ki is lőttek a Sea of Thieves eladásai

|

A Rare játéka ráadásul a Steamen tudott a lista élére kúszni, ami így még jobb eredménynek tekinthető.

Hirdetés

Nem olyan régen elrajtolt a Sea of Thieves harmadik szezonja, amellyel egyúttal bekerült az A Pirate's Life című kaland is. Ez az ingyenes kampány gyakorlatilag egy crossover a Rare kalózos játéka és A Karib-tenger kalózai franchise között, ami nemcsak olyan jól ismert karaktereket pakolt a játékba, mint Jack Sparrow vagy Davy Jones, hanem új ellenfeleket, helyszíneket, na meg persze rengeteg zsákmányt is hozott az önjelölt tengeri medvéknek.

Hirdetés

Ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy Sparrow kapitány megérkezése kifejezetten jót tett a játéknak, ugyanis a SteamDB adatai alapján a június 27-én véget ért héten bizony a Sea of Thieves volt a legnagyobb példányszámban fogyó játék. A Rare alkotása a kilencedik pozícióról ugrott az élre, és olyan címeket előzött meg a vizsgált időszakban, mint a Sekiro: Shadows Die Twice - GOTY Edition vagy a Horizon Zero Dawn - Complete Edition.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A friss listában egyébként megtalálható még a hetedik helyen lévő PlayerUnknown's Battlegrounds is, a Forza Horizon 4-nek pedig sikerült a negyedik és a kilencedik helyet is megkaparintania, ami elsőre furcsának tűnhet, de valójában csak arról van szó, hogy az autós játék több változata is népszerű volt a játékosok körében.

Nektek hogy tetszik az A Pirate's Life kiegészítés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)