Hirdetés

Megjöttek az első infók a Rainbow Six: Siege új operátoráról

|

A Ubisoft közzétette az első videót Thunderbirdről, az Operation North Star egyik operátoráról.

Hirdetés

Ezen a héten mutatta be a Ubisoft a következő Rainbow Six: Siege szezont, az Operation North Start, most pedig már az egyik új operátorról is kiadott néhány információt. Az előzetesben Thunderbirdöt követhetjük, amint egy mentőhelikopterrel éppen felszáll, majd azt mondja:

"Felkészültség, gyorsaság, precizitás. Ezek megléte elengedhetetlen, amikor életmentésről van szó. Éppen ezért én is így repülök."

Ez alapján okkal gondolhatjuk, hogy Thunderbird képes lesz majd gyógyítani a csapattársait, nem ez azonban az egyetlen erre utaló jel.

Hirdetés

A videóból az is kiderül, hogy az új operátor a védők térfelét erősíti majd, a Ubisoft kísérőoldala pedig további információkkal szolgál a játékosoknak.

Itt Nomad mesél a videóban megismert hölgyről, akiről a következőképpen nyilatkozik:

"A gyógyítási technológiái hatalmasat fejlődtek, mióta először láttam őt."

Egyelőre mindössze ennyit tudunk a hamarosan debütáló karakterről, azonban a részletes bemutatás sincs már messze. Ha a Ubisoft tartja a menetrendet, várhatóan vasárnap részletes információkkal szolgálhatunk Thunderbirdről, aki már most belopta magát a Siege-es szívünkbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)