Hirdetés

Megjöttek az első képek a FIFA 21 következő generációs verziójából

|

Jövő hónapban érkezik a frissítés, de hogy mit is ér majd, azt a most érkezett képeken láthatjátok.

Hirdetés

Sok más fejlesztővel együtt az EA is felkínálja a következő generációs frissítés lehetőségét. Akinek megvan a FIFA 21, az viheti magával a játékát PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Némi vizuális csiszolgatás is jár az átálláshoz, amit a fejlesztők eddig nem nagyon mutogattak, és érthető is, hogy miért. A most kiraktak két képen ugyan nagyon szépen kidolgozott játékosok láthatóak, de ők nem néznek ki rosszabbul a PS4-en sem.

Hirdetés

Legalább pénzbe nem kerül ez az egész, így ha korábban megvetted a FIFA 21 PlayStation 4-es vagy Xbox One-os kiadását, akkor december 4-től ingyen töltheted a frissítést.


Ha még vannak kérdéseid a következő generációs költözés kapcsán, akkor érdemes lehet ránézned erre a blogposztra, ahol az EA megválaszolta a legégetőbb kérdéseket.

Címkék: #fifa 21 #foci #ea
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)