Hirdetés

Megjöttek az első képek a Mafia 2 felújított változatából

|

A Mafia 2: Definitive Edition lesz az első a legendás trilógiából, amivel majd játszhatunk is. Ennek mondjuk jó oka van.

Hirdetés

Tegnap kiderült, hogy érkezik a Mafia trilógia felújított, összecsomagolt kiadása. Az első rész elvileg egy teljes remake-et kap a Mafia III motorjával, így gyönyörűen csillog-villog. Ez nem feltétlenül igaz a második részre, ami gyakorlatilag "csak" egy remaster, minden extra fényezés nélkül. A PC-s játékosok nem fognak hasra esni a látványtól.

Hirdetés

A lenti képeken látszik, hogy mire számíthatunk a Mafia 2: Definitive Editiontől:

A Mafia 2 PC-n néhány moddal ennél komolyabb látványt is képes kicsikarni, de konzolokon ez is elég lesz egy kellemes nosztalgiatúrához, és persze várjuk meg azért az élményt mozgásban is, mielőtt túlságosan nagy ívvel kezdenénk legyintgetni. A Windows Store szerint nem is kell sokat várnunk a megjelenésre, május 19-én már mehetünk is gengszterkedni. Ezen a napon egyébként a 2K Games még több részletet tervez bejelenteni a trilógia kapcsán, így érdemes lesz figyelni a híreket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)