Hirdetés

Megkapta első előzetesét a Call of Duty: Vanguard

|

Egyelőre egy teaser trailert kaptunk a Call of Duty: Vanguard kapcsán, hamarosan érkeznek a részletek is.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy kiszivárgott, mikor és hol leplezi le az Activision a Call of Duty: Vanguardot, befutott a játék első teaser trailere, vagyis rövid kedvcsináló előzetese. 

Ebben tényleges játékmenetet egyelőre nem kaptunk, de elég ötletes módon villantották meg az új, második világháborús kaland fontosabb szereplőinek arcait. Nem akarjuk ellőni a poént, nézzétek meg a trailert alább.

Hirdetés

Maga a Call of Duty: Vanguard leleplezése pedig tényleg a korábban kiszivárgott módon, vagyis a Warzone-on keresztül történik majd meg, egészen pontosan augusztus 19-én kell Verdansk felé venni az irányt hazai idő szerint 19 óra 30 perckor.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)