Hirdetés

Megkapta megjelenés előtti utolsó előzetesét a Crash Bandicoot 4: It's About Time

|

Közeleg a megjelenés, épp itt az ideje egy launch trailernek.

Hirdetés

Az élőszereplős japán Crash Bandicoot 4: It's About Time reklámnál ugyan biztos, hogy nem tud durvábbat villantani az Activision és a Toys for Bob, de azért így is érdemes lesz megnézni az alábbi launch trailert, ami leginkább gameplay anyagokat tartalmaz. A videóban felbukkannak azok a maszkok is, amelyek kifejezetten fontos szerephez jutnak majd a játékban, mivel ezek különleges erőkkel ruházzák fel a főhőst.

Hirdetés

A negyedik rész történet szerint (a játék közvetlenül a Crash Bandicoot: Warped sztoriját folytatja) Neo Cortex és Dr. N. Tropy megszöktek interdimenzionális börtönükből. Crash és húga, Coco még egyszer elindulnak, hogy megállítsák a gazfickókat, akik most épp a létező összes dimenziót uralmuk alá akarják vonni. 

Crash Bandicoot 4 előrendelői egyébként hozzáférést kapnak a játék demójához is, így tehát ők már a megjelenés előtt elvihetik kedvenc sávos bandikutjukat egy gyors próbakörre. 

Crash Bandicoot 4: It's About Time 2020. október 2-án fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)