Hirdetés

Megkapta utolsó előzetesét a Halo Infinite

|

Közeleg a Halo Infinite megjelenése, úgyhogy épp itt az ideje még egy kicsi szenet pakolni a hype-vonatba.

Hirdetés

Alig pár napot kell már csak várnunk arra, hogy a Halo Infinite-ben ismételten Master Chief bőrébe bújhassunk és ezúttal a Zeta Halo gyűrűvilágán irtsuk a gaz ellent. A játéknak ugyebár eredetileg még az Xbox Series X és S konzolok egyik nyitócímének kellett volna lennie, de a megjelenés nagyjából egy teljes évet csúszott, mivel nem haladt elég jól a 343 Industries. Remélhetőleg ennyi extra idő elegendő volt a csapat számára, hogy a lehető legtökéletesebb Halo-élményt szállítsák le nekünk.

Ez hamarosan kiderül, hiszen december 8-án megjelenik a játék, ami természetesen azonnal elérhető lesz a Game Pass-előfizetők számára. Most pedig megérkezett a launch trailer, a megjelenés előtti utolsó előzetes.

Hirdetés

A friss videó teljes egészében a Halo Infinite kampányára fókuszál. Az új sztoriban már nem Cortana, hanem egy új "The Weapon" nevezetű MI lesz Master Chief társa, ő is felbukkan az alábbi videóban.

A Halo Infinite PC-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S konzolokra fog megjelenni december 8-án. A játék multiplayer szegmense már most is ingyenesen elérhető, egyelőre még az első, béta szezon fut benne. A kooperatív és Forge játékmódok a későbbiekben fognak csak debütálni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)