Hirdetés

Megkapta utolsó előzetesét a Marvel's Spider-Man: Miles Morales

|

Most egy picivel többet mutattak a Marvel's Spider-Man: Miles Morales történetéből.

Hirdetés

Paca tesztjét már elolvashattátok a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesről, ami a napokon belül hivatalosan is megjelenő PlayStation 5 egyik első nyitócíme lesz. Egyre gyorsabban közeledünk ehhez a nagy naphoz, ezt pedig érzik a Sony fejesei is, úgyhogy ma végre azt érezték, elérkezett az idő közzétenni a játék végső előzetesét, vagyis a launch trailert. 

Az alábbi videó mesél egy kicsit a játék történetéről, de tényleg csak a Marvel's Spider-Man: Miles Morales felszínét kapargatja meg, szóval azoknak sem kell félniük tőle, akik tartanak az esetleges komolyabb spoilerektől.

Hirdetés

Természetesen ahogy azt már régóta megszokhattátok, nálunk ez az trailer is magyar felirattal érhető el, de szerencsére ez magára a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesre is igaz, hiszen oly sok más PlayStation-exkluzív címhez hasonlóan ez is teljes magyar feliratot kapott.

A Marvel's Spider-Man: Miles Morales november 19-én jelenik meg, a PS5 konzolokkal egy időben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)