Hirdetés

Megkapta utolsó előzetesét a Marvel's Avengers

|

A launch trailer nem árul el semmi újat a játékról, de legalább emlékeztet bennünket a közelgő megjelenésre.

Hirdetés

Túl vagyunk a Marvel's Avengers utolsó bétakörén, a háttérben pedig remélhetőleg gőzerővel zajlik a finomhangolás, mivel immár vészesen közel van a játék szeptember 4-i megjelenése. Remélhetőleg addig sikerül majd minél több hibát orvosolni, de az bizonyos, hogy az illetékesek úgy érezték, már most ideje kiadni a játék utolsó előzetesét. 

Hirdetés

Annak rendje s módja szerit be is futott a Marvel's Avengers launch trailer, ami persze nem tesz hozzá túl sokat eddig ismereteinkhez a játékkal kapcsolatban, de azért így is érdemes ránézni. Hangzatos egysorosokból például került bele jó pár, szóval ha épp ez a zsáneretek, akkor mindenképp bökjetek rá a Play gombra.

A Marvel's Avengers szeptember 4-én érkezik meg a PC-re, Google Stadiára, PlayStaton 4-re és Xbox One-ra. Később PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is megjelenik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)