Hirdetés

Megkezdődött az Xbox téli vására, több mint 700 játék árát vágták meg

|

Néhány naponta frissül majd a kínálat, a mostani kedvezmények mértéke elérheti a 80 százalékot is.

Hirdetés

Hagyományosan minden év utolsó heteiben indul az Xbox legtöbb tételt érintő és leghosszabb ideig tartó akciós időszaka, az ún. Countdown Sale (magyarul Visszaszámlálási akció), minek keretében játékok százait vásárolhatjuk meg jelentős kedvezménnyel.

A csavar a dologban az, hogy a leárazott játékok és egyéb tartalmak listája időközönként változik, azaz ha valamit kinéztél magadnak, de most még teljes áron kínálják, akkor érdemes a következő körben visszanézned, hátha akkor több szerencséd lesz. Az akció január 3-áig tart, a mostani árak pedig december 21-éig érvényesek.

Hirdetés

Jó alkalom ez arra, hogy olcsóbban beszerezzük akár a szezon legfontosabb címeit is. A Call of Duty: Black Ops Cold War ezúttal 15 740 forintba kerül, az Xbox X|S konzolokra optimalizált FIFA 21-ért 11 995 forintot kérnek. Kereken 40 százalékkal csökkent a Watch Dogs: Legion és az Immortals Fenyx Rising ára is, előbb pillanatnyilag 14 940, utóbbi pedig 13 790 forinton áll.

Még jobb üzlet azonban valamivel régebbi, címekből csemegézni, ha netán hiányoznának a gyűjteményetekből, hiszen a DLC-ket is magába foglaló, a next-gen frissítést ingyen megkapó Control Ultimate Edition mindössze 5995 forint, a Gears 5 pedig csak 3370. Ha pedig még inkább visszapörgetjük az idő kerekét, mondjuk az Xbox 360-as címekig, akkor nem ritka, hogy már 1000 forint alatt is találunk pár érdekességet. Letölthető tartalmakkal és a különleges kiadásokkal együtt összesen 847 tételből épül fel a lista, mely - ahogy már említettem - 21-én frissül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)