Hirdetés

Meglepetés: nem fog jövőre csúszni a Marvel's Midnight Suns

|

A Disney & Marvel Games Showcase során kiderült, hogy mikor jön a következő nagy Marvel videojáték, ráadásul egy kellemes meglepetéssel is készültek a fejlesztők.

Hirdetés

A marveles X-COM-on dolgozó Firaxis Games nagyon hallgatott mostanság arról, hogy mi a helyzet a Marvel's Midnight Suns megjelenésével, helyette inkább az egyes hősök bemutatására és gameplay prezentációira fókuszáltak. Egy hónapja az amerikai IGN kongatta meg a vészharangot, értesülései szerint ugyanis a játék csak a jelenlegi pénzügyi év végén jelenhet meg, vagyis 2023 márciusáig bezárólag - legalábbis PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re, a további kiadások csak később.

A bizonytalanságot maga a fejlesztőcsapat oszlatta el az első Disney & Marvel Games Showcase keretében, ahol egy rövid kedvcsináló kíséretében megerősítésre került, hogy a Marvel's Midnight Suns még idén meg fog jelenni, egészen pontosan december 2-án számíthatunk rá, a platformok között pedig valóban csak a PC (Steam, Epic Games Store), a PS5 és az Xbox Series X|S bukkantak fel. 

Hirdetés

Egyúttal az is kiderült, hogy a játékot animációs rövidfilmek fogják felvezetni az egyes Marvel-karakterekre fókuszálva, amiket október 31-től nézhetünk majd. A beharangozó alapján benne lesz mindenki, aki fontos lesz a Marvel's Midnight Suns szempontjából, így többek között Doctor Strange, Penge, Szellemlovas, Amerika Kapitány, Pókember és Vasember is: 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)