Hirdetés

Meglepő, de FPS-ként is jól működik a Bloodborne

|

Egészen izgalmas modot próbálhatnak ki hamarosan a játékosok.

Hirdetés

Valószínűleg egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy a Bloodborne lett az egyik legjobb PlayStation 4-exkluzív játék, amit - a saját példámból kiindulva - talán még azok is élveztek, akik egyébként nem kedvelik túlzottan a Dark Souls szériát.

A rémségekkel teli Yharnamban kalandozni már TPS-nézetben is elég hátborzongató volt sokszor, de a horrorisztikus bossok akkor is ijesztőek, ha egészen más szemszögből nézzük őket.

Hirdetés

Egy Zullie the Witch nevű modder korábban már készített egy olyan modot a Dark Souls III-hoz, ami FPS-nézettel bővítette azt, és nemrég segített egy másik projektben is, ami mögött pedig Garden of Eyes néven tevékenykedő kollégája áll. Kettejüknek köszönhetően jött létre az a kiegészítés, amelynek köszönhetően FPS-ként lehet pörgetni a Bloodborne-t.

Természetesen az új szemszög miatt a játék kulcsonfontosságú összecsapásai is egészen más élményt kínálnak, és testközelből bizony jóval ijesztőbb a kaland néhány rémsége. A mod egyébként egy Great One Hat nevű fejfedővel bővíti a játékot, amit felhúzva aktiválhatjuk az új nézetet.

A különleges alkotáshoz elvileg nemsokára hozzáférhetnek majd Garden of Eyes Patreon-támogatói, ám egy videóban már most megnézhetjük a dolgot.

A lebegő kezek miatt kicsit olyan az egész, mintha a virtuális valóságba ültették volna át a játékot. Tényleg, ti kipróbálnátok egy VR Bloodborne-t?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)