Hirdetés

Meglepő folytatás lehet a Call of Duty sorozat 2025-ben érkező része

|

A Sledgehammer már dolgozik a három év múlva esedékes Call of Duty-n.

Hirdetés

Nem egyszer hallottuk már, hogy kihagyja 2023-at a Call of Duty sorozat, és 2024-ben érkezhet a következő rész, amivel a Treyarch az iraki háborúba invitál minket. Addig a Modern Warfare 2-ben és a Warzone 2.0-ban vívhatunk majd pörgős harcokat, előbbihez akár még fizetős DLC is megjelenhet.

Az Activision valószínűleg már azt is tudja, milyen lesz a 2025-ös, három év múlva megjelenő CoD, és egy megbízhatónak tartott szivárogtatónak köszönhetően ez már számunkra sem titok - hacsak nem változnak a tervek addig.

Hirdetés

Ralph Valve néven ismert benfenntes elmondása szerint a soron következő csapat, a Sledgehammer Games nem próbálkozik meg újra a második világháborúval (ahogy tette azt a Vanguard és a WWII esetében), inkább a 2014-es, Advanced Warfare-hez készít folytatást, ami ugyan a Ghosts után felüdülést jelentett, de olyan változásokat is hozott, amiket azóta már elengedtek a CoD-os stúdiók. Mivel a sztori 2054. és 2061 között játszódott, lehetőségünk adódott exoskeletonok segítségével ugrándozni.

Az nem egyértelmű, hogy a játék folytatás vagy reboot lesz-e. Egyébként a Sledgehammer folytatta volna a Vanguardot, de az eladások nem a vártnak megfelelően alakultak.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)