Hirdetés

Meglepő helyen játszódik a The Dark Pictures Anthology következő része

|

A The Dark Pictures Anthology: Directive 8020 komoly váltás lesz az eddigi epizódokhoz képest.

Hirdetés

Noha a PlayStation 4-exkluzív Until Dawn sikerét nem sikerült megismételnie, a multiplatform fejlesztők útjára lépett Supermassive Games kitartóan ontja magából az interaktív filmeket idéző horrorkalandokat. Idén leszállította a 2K Gamesnek a The Quarry-t, valamint új epizóddal bővítette a The Dark Picturse Anthology szériát.

A The Devil In Me alcímű epizód hivatalosan holnap rajtol el PC-n, valamint jelenleg és előző generációs PlayStation és Xbox konzolokon. Ebben a történetben egy forgatócsoport tagjainak túléléséről kell gondoskodnunk, akik botor módon eleget tesznek egy meglehetősen gyanús meghívásnak, és csak akkor döbbennek rá, hogy manipulálták őket, amikor már késő.

Hirdetés

A szóban forgó rész a negyedik tagja a Bandai Namco gondozásában megjelenő szériának a 2019-es Man of Medan, a 2020-as Little Hope és a tavalyi House of Ashes után, egyúttal pedig az antológiasorozat első évadának zárása is. Mint az korábban védjegybejegyzésekből kiderült, a fejlesztőcsapat még legalább egy évadot tervez, Playstation VR2 nyitócímeként bejelentett The Dark Pictures: Switchback VR mellett még a Directive 8020, az Intercession, a The Craven Man és Winterfold epizódokra számíthatunk, valamint a The Dark Pictures Presents: O Death érkezése is várható.

Hogy az imént felsoroltak közül melyik valósul meg először, arról a The Devil In Me végigjátszása után mindenki meggyőződhet, vagy talán még egyszerűbb, ha megnézi az alábbi videót.

Többé nem kérdés, hogy a The Dark Pictures Anthology: Directive 8020 sci-fi horror nyitja meg a második évadot. Természetesen a megjelenési dátum és a támogatott platformok köre sem nyilvános még, annyi azonban kiderült, hogy a történet középpontjában az emberiség új otthona, a Tau Ceti f felé tartó Cassiopeia felderítő űrhajó legénysége áll majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)