Hirdetés

Meglepő indokkal magyarázzák a Lollipop Chainsaw remake alkotói, hogy miért nem remastert kapunk

|

Ha most értetlenül ráncoljátok a homlokotokat, akkor tudjátok, nem vagytok egyedül.

Hirdetés

A tíz év után feltámasztott Lollipop Chainsaw projekt egyre furcsább és furcsább. Először jött a nagy bejelentés, hogy kapunk egy hithű, teljes egészében az eredetire támaszkodó remake-et. Aztán jött a hír, hogy se Suda51, se James Gunn nem részei a fejlesztésnek, és hogy Yoshimi Yasuda, a projekt vezetője annyit akar megtartani a játék alapjaiból, amennyit csak lehet. Akkor most egy remake-ről beszélgetünk vagy egy remasterről?

Hirdetés

Yasuda ugyan kiadott egy új közleményt a dolgok tisztázásának kedvéért, de nem jutottunk közelebb a Lollipop Chainsaw rejtélyének megfejtéséhez. Elmondása szerint nem lehet remasternek hívni az új kiadást, mert... nincsenek meg a régi zenék.

"A Lollipop Chainsaw remake projekt célja, hogy mindenki könnyedén élvezhesse a játékot anélkül, hogy új Lollipop Chainsaw játékot kellene csinálnunk. A legegyszerűbb módja ennek persze egy remaster lenne, ami nem változtat semmit az eredetin. Ugyanakkor sajnos erre nincs lehetőségünk, mivel az eredeti játék zenei felhozatalának 16 dalát már nem használhatjuk fel, és ezek fontos részei voltak a Lollipop Chainsaw tálalásának. Emiatt úgy döntöttünk, hogy egy remake-et célzunk meg remaster helyett."

Szóval nem akarnak új játékot csinálni, de a zene miatt nem lehet remaster, de megtartanak mindent az eredetiből. Lehet, hogy én zavartam össze saját magam, de ez nekem még mindig úgy tűnik, mint egy remaster és nem egy remake.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Akármi is lesz ez, legalább annyi biztosnak tűnik, hogy Yasudáék komolyan dolgoznak a felnőtteknek szánt tartalmak megőrzésén is. Jelenleg is tárgyalnak a nagyobb konzolgyártókkal az engedélyek kapcsán, ami jó hír a rajongóknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)