Hirdetés

Meglepő játékhoz adta az arcát Will Smith

|

A Bad Boys és a Men in Black sztárja eddig messzire elkerülte a videojátékokat, most végre megtört a jég.

Hirdetés

Több mint harminc évvel ezelőtt kezdődött pályafutása során Will Smith soha nem vett részt videojátékos projektekben, még azokban sem, amelyekben az egyébként a filmekben általa megszemélyesített karaktereket lehetett irányítani. Ha eddig azt hittétek, hogy az 1997-es Men in Black: The Game-ben, vagy a 2004-es Bad Boys: Miami Takedownban az ő hangját hallottátok, akkor jobb, ha tudjátok, egészen mostanáig tévedésben éltetek.

Az iméntiek miatt váratlanul ért minket a hír, hogy a jelenleg a Bad Boys 4-et forgató 54 éves színészt végül csak sikerült behálóznia egy fejlesztőstúdiónak, ám az alkotás, amihez a nevét és az arcát adja, még akkor is szemöldökráncolásra késztet bennünket, ha egyébként valamelyest testhezálló.

Hirdetés

Smith ugyanis egy zombis, posztapokaliptikus játék, nevezetesen a PC-re és mobileszközökre június 15-én érkező Undawn mellett kötelezte el magát, amiben egy Trey Jones nevű, a túlélők körében igazi legendának (félreérthetetlen Legenda vagyok-utalás kipipálva) számító figurát alakít. Műfaját tekintve a Level Infinite és a Lightspeed Studios alkotása a hangsúlyt az életben maradásra fektető, nyitott világú szerepjáték lesz, mégpedig az ingyenesen játszható fajtából.

A színész Facebook-bejegyzésben fejezte ki örömét, amiért betették a videojátékba, és egyúttal arra biztatta követőit, hogy éljenek az előregisztráció lehetőségével. Közülük bizonyára sokan szívesen átvennék az irányítást Smith karaktere felett, ám mint kiderült, Trey Jones csupán mentorként segíti majd a játékosokat, akik a Raven Squad frakció színeiben küzdenek a megmaradt erőforrásokért és a területért a Clowns, Eagles, Night Owls és Reivers bandák ellen. Emellett a játékmenet része lesz a felfedezés is, hiszen nem azért építették fel az Undawn nyitott világát, hogy aztán mindenki az erődítménye falai mögött lapuljon napestig. A fejlesztők változatos környezetet és időjárási körülményeket ígérnek az ilyesféle játékok nyújtotta izgalmakon és kihívásokon felül.

Ti mit gondoltok Will Smith első videojátékos szerepvállalásáról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)