Hirdetés

Meglepően közeli a játék megjelenése, amelyben magyar király uralhatja egész Európát

|

A THQ Nordic tervei szerint az ünnepeket már a Knights of Honor 2: Soverein társaságában tölthetjük.

Hirdetés

Igaz, hogy a játékai minőség tekintetében gyakorta hagynak kívánnivalót maguk után, és csak ritkán ostromolják a csúcskategóriát, de azt semmiképp sem lehet az Embracer Group kötelékébe tartozó THQ Nordic szemére vetni, hogy ne kezdene valamit a birtokába került franchise-okkal. Más kiadó nem biztos, hogy megpróbálná új életet lehelni a Knights of Honor névbe, hiszen már 18 éve annak, hogy a bolgár fejlesztésű stratégia játék meglátta a napvilágot.

A THQ Nordic azonban olyannyira komolyan gondolja a feltámasztást, hogy az eredeti fejlesztőkből verbuválódott Black Sea Games csapatát bízta meg a folytatás elkészítésével, amely egyszerre kíván szólni az RTS-ek és a grand strategy műfaj szerelmeseihez.

Hirdetés

Kétszáznál is több királyság, hercegség, szultanátus, kalifátus és egyéb államalakulat vár arra, hogy átvegyük felette az irányítást, rendbe szedjük a gazdaságát, felfejlesszük városait, de emellett fontos szerep jut a vallásnak, a diplomáciának, és amikor már a tárgyalások sem vezetnek eredményre, a hadászatnak.

A fejlesztők célja határozott célja, hogy megkönnyítsék az újoncok dolgát, ígéretük szerint nem kell majd csak azzal 10 órát eltölteniük, hogy egyáltalán a játékmenet alapjait elsajátítsák. Legkorábban december 6-án erről mi magunk is meggyőződhetünk, ugyanis ekkor jelenik meg a Knights of Honor 2: Sovereign.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)